Ruime keuze kracht & cardio fitness

Bij Body Fitness train je op de nieuwste apparatuur. De trainingszones bij Body Fitness zijn ruim van opzet en het aantal cardio en krachttoestellen is enorm. Hierdoor kan jij trainen zoals jij het wilt zonder vaak te hoeven wachten. Heb je nog geen ervaring of wil je het maximale uit je training halen? Onze sportcoaches leggen je graag alles uit en bieden handige trainingsschema’s. Zo werk je op een prettige wijze aan jouw sportieve doel! 

Ruime keuze groepslessen

Bij Body Fitness kan je kiezen uit een groot aantal groepslessen voor jong en oud, actieve lessen of juist ontspannend. Er is altijd wel een les die bij jou past. De voordelen van groepslessen is dat je op vaste tijden traint, je krijgt les van een gemotiveerde instructeur en je hebt veel vaste gezichten in de les waarmee het na afloop extra gezellig is om in de lounge te ontspannen. Bovendien weten de instructeurs jou als geen ander te motiveren en te begeleiden zodat jij het maximale uit je les kunt halen.

Bekijk de groepslessen

DE SPORTCLUB WAAR HET DRAAIT OM JOU!

Bij Body Fitness kan iedereen een weg vinden en werken aan zijn doel. Bekijk hier alvast enkele sfeerbeelden van groepslessen en fitness apparatuur.